مقاله گروه بندي ژنوتيپهاي گندم بر اساس پروتئينهاي محلول در آب و نمک با استفاده از SDSدرPAGE تحت فا
مقاله گروه بندي ژنوتيپهاي گندم بر اساس پروتئينهاي محلول در آب و نمک با استفاده از SDSدرPAGE تحت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله گروه بندي ژنوتيپهاي گندم بر اساس پروتئينهاي محلول در آب و نمک با استفاده از SDSدرPAGE تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله گروه بندي ژنوتيپهاي گندم بر اساس پروتئينهاي محلول در آب و نمک با استفاده از SDSدرPAGE تحت فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن مقاله گروه بندي ژنوتيپهاي گندم بر اساس پروتئينهاي محلول در آب و نمک با استفاده از SDSدرPAGE تحت فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 5
چکیده:
پروتئینهای محلول در آب و نمک که 80 % پروتئینهای ذخیرهای بذر را تشکیل میدهد، در 33 ژنوتیپ گندم پاییزه و بهاره که شامل 25 ژنوتیپ گندم بهاره مکزیکی و 8 ژنوتیپ گندم پاییزه ایرانی با روش SDS-PAGE مورد مطالعه قرار گرفت. نوارها براساس حضور ( 1) و عدم حضور باند ( 0) امتیازدهی شدند و 9 آلل مشخص گردید که با وجود این تنوع بالا میتوان از این نشانگرها برای تشخیص اختلاف بین ارقام استفاده کرد. نمودار درختی بر اساس ضریب تشابه ژاکارد و روش UPGMA ترسیم شد، که این ژنوتیپ ها در سطح تشابه 0/63 به دو گروه طبقه بندی شدند و نتایج این گروبندی با نتایج حاصل از تجزیه به مولفه های هماهنگ اصلی هم خوانی داشت. همچنین نتایج تجزیه واریانس مولکولی تنوع ژنتیکی مطلوبی درون و بین گروهها نشان داد که از این تنوع میتوان در برنامه های به نژادی و گزینشی بهره برد
[ بازدید : 215 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]