مقاله بررسي تنوع و پتانسيل باکتريوسين انتروکوک هاي جدا شده از محصولات لبني سنتي استان آذربايجان شر

دوشنبه 2 اسفند 1395
1:35
علی


برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسي تنوع و پتانسيل باکتريوسين انتروکوک هاي جدا شده از محصولات لبني سنتي استان آذربايجان شرقي تحت فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي تنوع و پتانسيل باکتريوسين انتروکوک هاي جدا شده از محصولات لبني سنتي استان آذربايجان شرقي تحت فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تنوع و پتانسيل باکتريوسين انتروکوک هاي جدا شده از محصولات لبني سنتي استان آذربايجان شرقي تحت فایل ورد (word) ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي تنوع و پتانسيل باکتريوسين انتروکوک هاي جدا شده از محصولات لبني سنتي استان آذربايجان شرقي تحت فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
چکیده:
سابقه و هدف: محصولات لبنی مناطق مختلف می تواند منبعی برای سویه ای جدید باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین با توانایی مهار میکروارگانیسم های نامطلوب باشد. انتروکوک ها باکتری های اسید لاکتیک با توانایی تولید پپتیدهای ضد میکروبی می باشند. هدف از این تحقیق، مطالعه تنوع گونه های انتروکوک در محصولات لبنی سنتی و بررسی باکتریوسین های مترشحه از سویه های انتروکوک بومی، به دلیل پتانسیل استفاده از انها به عنوان پروبیوتیک و نگهدارنده های زیستی مواد غذایی می باشد. مواد و روش ها: در این مطالعه 117 نمونه لبنیاتی شامل شیر، ماست و پنیر از مناطق مختلف استان آذربایجان شرقی جمع آوری شد. تعیین جنس و گونه انتروکوک ها به ترتیب از طریق واکنش زنجیره پلیمراز برای ژن های 16SsRNA و سوپر اکسید دیسموتاز انجام گرفت. حضور ژن ساختاری انتروسین A وانترولیزین A به ترتیب در سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم خالص شده مورد بررسی قرار گرفت. سنجش طیف آنتی باکتریال سویه های حاوی ژن انتروسین، بر روی باکتریهای اندیکاتور گرم مثبت و منفی، از طریق روشهای انتشار _چاهک و دیسک) صورت گرفت. یافته ها: نتایج حاصل از واکنش زنجیره پلیمراز نشانداد بیشترین فراوانی در نمونه های لبنی، مربوط به گونه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم می باشد. این دو گونه طی تبدیل شیر به پنیر و ماست پایدارتر بوده و حفظ شده اند. 10 سویه انتروکوکوس فاسیوم و 8 سویه انتروکوکوس فکالیس به ترتیب دارای ژن های انتروسین A و انترولیزین A بودند. این سویه ها رشد باکتری های شاخص لیستریا مونوسایتوژنز، انتروکوکوس فاکلیس PTCC1206، سودوموناس آئروجینوزا را مهار کردند. نتیجه گیری: تنوع انتروکوک ها در محصولات لبنی مختلف، متفاوت بوده و بعضی از گوه ها طی فرایند تولید حذف می شوند. سویه های انتروکوکوس فکالیس و انتروکوکوس فاسیوم پایدارتر بوده و تولید انتروسین می کنند. ا نتروسین خالص سازی شده دو سویه می تواند به عنوان فراورده پروبیوتیکی به منظور افزودن به مواد غذایی و نگهدارنده بیولوژیک به کار برده شود.


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 169 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به امام صادق است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]